Ламинираният паркет Floorpan River, за който разлятата вода не е проблем

Иновациите от KASTAMONU BULGARIA откриваме в зала 2, щанд А6 на изложение ТЕХНОМЕБЕЛ

Floorpan River е най-новата колекция ламиниран паркет на KASTAMONU BULGARIA. Състои се от осем дъбови декора с впечатляваща визия, които носят имена на пълноводни реки от целия свят. Ламинатът, който се предлага на дебелина от 8 мм, клас на износоустойчивост АС4 и с четиристранна фаска, ще бъде сред акцентите в представянето на фирмата по време на изложение ТЕХНОМЕБЕЛ 2024.

Освен атрактивен външен вид, колекцията, която ще видим в зала 2, щанд А6 на Интер Експо Център, притежава изобилие от допълнителни преимущества, характерни за ламинираните подови настилки на KASTAMONU BULGARIA. Floorpan River притежава функция, която осигурява до 72 часа устойчивост срещу въздействието на вода. Тази иновативна характеристика гарантира, че кратковременния контакт с вода няма да доведе до увреждане на паркета.

Специалното покритие на Floorpan River ламината и фугите защитава ламелите и не позволява попадналата по повърхността вода да бъде абсорбирана и да доведе до увреждане на декоративния слой и носещата конструкция.