Интериори с дъх на природа

Нови и свежи декори от ламинирано ПДЧ представя KASTAMONU BULGARIA в Интер Експо Център

 ЛПДЧ колекция Vision на Кастамону България

KASTAMONU BULGARIA е дългогодишен участник в специализираното изложение ТЕХНОМЕБЕЛ 2024. Фирмата ще представи нови декори от ламинирано ПДЧ, следващи водещите световни трендове и отразяващи нарастващия стремеж към проектиране на пространства, които пренасят духа и красотата на природата в дома и офиса. Периодът е 23 до 26 април, мястото Интер Експо Център зала 2, щанд А6.

КУПИ БИЛЕТ ЗА ТЕХНОМЕБЕЛ 2024 >>

Компанията е част от международната група Kastamonu Entegre, световен лидер в производството на плоскости от дървесни частици, МДФ, ламиниран паркет и работни плотове.

ЛПДЧ колекция Vision на Кастамону България

Актуализираната им колекция от ламинирани ПДЧ Vision се състои от 115 декора, представящи палитра от смели цветове, вдъхновени от природата и магнетизма на дървото, които са допълнени от внимателно подбрани текстури, подчертаващи техните индивидуални характеристики. От компанията са подготвили за Вас селекция от декори с модерна визия и характеристики на популярни дървесни видове като дъб и череша и по-екзотични като лешник, клен и тиково дърво. Подборът им от уни декори в меки пастелни тонове отговаря на най-актуалните интериорни тенденции.

Изложбена палата 2, щанд А6 – това е мястото, където ще получите пълна информация за новата колекция EVOSOFT от любезния и добре подготвен екип на KASTAMONU BULGARIA.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >