ТЕХНОМЕБЕЛ, изложението за машини и материали в мебелното производство и дървообработването, стартира на 10 ноември

Компаниите все още могат да заявят участието си в 19-ото издание на бизнес формата

От 10 до 13 ноември секторът на материалите и машините за дървообработване и мебелна промишленост ще съсредоточи вниманието си върху ТЕХНОМЕБЕЛ. Единственото по рода си изложение в България ще приеме за 19-и път представителите на бранша от страната и чужбина в Интер Експо Център.

Изложителите ще представят тенденциите и иновациите в редица сегменти, сред които: дървообработващи машини и оборудване, бояджийска техника, машини и материали за производство и тапициране на мебели, мебелен обков, механизми и детайли, инструменти, консумативи и много други.

Интерес от България и чужбина

Кампанията е в ход, а желаещие да се включат като изложители все още имат тази възможност. „Отчитаме силен интерес към ТЕХНОМЕБЕЛ“, коментират организаторите. Според наблюденията им ситуацията през последната година и половина е довела до дефицит на физически бизнес-контакт. Именно него представителите на сектора определят като най-пълноценния способ за устойчиво развитие на бизнеса. „Онлайн комуникацията е добро временно решение, но не може да замести срещите „на живо“, допълват организаторите.

Изложение ТЕХОНМЕБЕЛ ще предостави бизнес-платформата си на бранша на мебелното производство от 10 до 13 ноември. Форумът се реализира от орагнизаторите Браншова камара на дървообработващата и мебелна промишленост (БКДМП) и Интер Експо Център

Сред изложителите е водещ интересът на българските компании. Отчетлив е и този на чуждестранните. Постоянен през последните години е интересът към участие на фирми от Гърция, Полша, Турция и др, превръщайки ТЕХНОМЕБЕЛ в авторитетна b2b платформата за Ютоизточна Европа. На последното си издание изложението бе посетено от български и чуждестранни представители на сектора, сред които собственици и изпълнителни директори на 47 компании от 19 държави от Европа и Азия по програмата Hosted buyers.

ТЕХОНМЕБЕЛ, от 10 до 13 ноември, ще се проведе паралелно с изложението за обзавеждане, интериорен текстил и аксесоари за дома – Светът на мебелите, съобразно изискванията на държавните здравни власти и ще осигури максимална здравна сигурност. Компаниите все още могат да заявят желанието си за участие с щанд. Повече информация може да бъде открита в сайта www.technomebel.bg.