Идеи за функционален офис у дома

Ергономично електрическо бюро, електромеханични ключалки, мебели за всеки стил и вкус на ТЕХНОМЕБЕЛ И СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ

Офисът е вторият ни дом, а домът ни често се превръща в офис. Съвременният начин на живот изисква многофункционален интериор. Как да запазим индивидуалност в обзавеждането?  На международните изложения ТЕХНОМЕБЕЛ И СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ от 26 до 30 март професионалната публика ще открие палитра от решения за комфорт и удобство, съчетани със стил и собствена индивидуалност. Това споделят организаторите Интер Експо Център и Браншовата камара на дървообработващата и мебелна промишленост.

Дизайнерско електрическо бюро регулира своята височина за работа в седнало или изправено положение. Функционално решение е, че има скрито отделение за кабели. Работното ергономично бюро може да се използва като заседателна маса, като маса за настолни и семейни игри или приятен кът за любимото хоби.  

Представете си ефективен и многофункционален работен кът в домашен офис, корпоративен офис, у дома или на вилата. В работния кът у дома вече има нужда от функционални мебели. Секция „Лабиринт“ е с LED осветление, скрито така, че да не свети директно, а да осветява фоново, има пуш системи на вратите, хоризонталните врати се отварят с амортисьори, вертикалните се отварят с панти с успокоител.

Секция „Лабиринт“ е подходяща, както за обзавеждане на дневна, така и за хол и офис.

Иновативни електромеханични ключалки

За първи път професионалната публика ще види продукти на компанията лидер  в областта на иновативните и прецизни електромеханични ключалки в мебелния сектор австрийската марка PS Locks. Известните механични заключващи системи се заменят с точни, надеждни, лесни за инсталиране и почти невидими електромеханични ключалки. Важното е производителите на висококачествени мебели да прилагат лесни за инсталиране и за използване системи за заключване, които опростяват заключването и не стоят на пътя на дизайна. Интелигентни клапващи системи впечатляват с нововъведени вградени функции.

Тенденцията в мебелите най-общо може да се раздели на две течения – ниско бюджетни мебели и мебели, удовлетворяващи най-изтънчения и взискателен клиент. Това означава повече комфорт, повече функционалност и по- умни мебели.

Мивка с уникален дизайн на три нива

Искате да внесете индивидуалност и стил и в кухнята? Идеи за дизайн ще почерпите на ТЕХНОМЕБЕЛ И СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ.

С новата концепция мивка и смесител BLANCO ще внесе свежест и оригиналност. Уникалната мивка е изработена от висококачествения материал SILGRANIT. С оригинален дизайн на отцедника и голям обем на коритото, тя се предлага в комплекст от дъска за рязане и гевгир. Те гарантират максимален комфорт на съвременна домакиня. Практичната и гъвкава дъска перфектно се интегрира в дизайна на отцедника, а стабилно прикрепящият се към коритото гевгир е идеален за отцеждане на прясно измити плодове или за съхранение на домакински гъби. Четирите свежи цвята – жълт, оранжев, зелен и тъмно сив на аксесоарите внасят младежки акцент в кухнята.

Другият изключителен елемент в новата концепция е компактният и модерен смесител. Комбинацията от интегрираното стъпало на коритото и комплекта шини предоставя възможност за ефективна работа на три нива: в коритото, на стъпалото и отгоре. Това превръща ежедневната подготовка и сервиране на храната в удобно и приятно занимание. Елегантните радиуси, скритият преливник и иновативната система за оттичане подчертават модерния дизай.

На международните изложения  ТЕХНОМЕБЕЛ и СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ от 26 до 30 март в Интер Експо Център ще участват над 190 компании от България, Австрия, Германия, Гърция, Италия, Полша, Румъния, Турция и Украйна.

Достъпът е с входни билети, покани или предварителна онлайн регистрация, а през последния ден входът е свободен. Пълната информация и програма на изложенията ще откриете на: technomebel.bg.