Открийте нови клиенти и бизнес партньори в България – от 24 до 28 април 2018г.

Открийте нови клиенти и бизнес партньори в България – от 24 до 28 април 2018г.

Международните изложения Техномебел и Светът на мебелите предлагат многобройни възможности за развитие

Машините и материалите за мебелната индустрия; актуалните тенденции в интерорния дизайн и обзавеждането. От 24-ти до 28-ми април 2018г. всички те ще попаднат в акцента на международните изложения Техномебел и Светът на мебелите, които ще се проведат в Интер Експо Център – София.

Изложенията се провеждат заедно от 2012г., превръщайки се в най-голямата бизнес платформа за сектора в България. Всяка година те събират български и чуждестранни изложители, които използват стратегическото предимство на българската столица, явяваща се като своеобразен кръстопът на Балканите. Техномебел и Светът на мебелите дават възможност за откриване на нови клиенти, създаване на нови партньорства и разширяване на бизнеса.

90% от площите на Техномебел са заети

Срещайки на едно всички професионалисти в областта на мебелното производство,  ТЕХНОМЕБЕЛ е сред водещите бизнес събития за региона.То привлича интереса на специалистите от страната и чужбина както с многобройните изложители, така и с демонстрациите и дискусиите. Тук клиентите откриват новостите при машините за обработка на дървесина и производство на мебели, най-новите декори на плочи, плотове, фолиа и кантове, функционални и ергономични механизми, дизайнерски обков, кухненски уреди за вграждане и много други продукти.

Паралелно провеждащото се изложение Светът на мебелите пленява с богатството от предложения. Провокирйки интереса с магията на класическите и бутиковите решения, модерните и технологични модерни мебели и разнообразен интериорен текстил, неговия капацитет вече е зает на близо 75%.

Hosted buyers program

За поредна година посетителите на Светът на мебелите и Техномебел ще могат да се включат в Hosted buyers program. Ако сте собственик или представител на мебелен магазин, или студио за интериорен дизайн, дистрибутор на мебели или архитект, покриването на разходите за самолетни билети за и от София, както и настаняването в хотел са малка част от предимствата, от които може да се възползвате. Програмата дава отлична възможност за b2b срещи, създаване на нови контакти и развитие на бизнеса.

На последното си издание през 2017 г. Техномебел и Светът на мебелите събраха над 11 000 посетители, с което изложенията отбелязаха ръст от 10%. Многобройни бяха и чуждестранните гости, които се възползваха от Hosted buyers program На обща площ от 14 500 кв.м. в продължение на пет дни множество фирми представиха продуктите си и показаха най-новите технологии в сектора.