Повече от 12 000 посетители посрещна най-голямото събитие в мебелната индустрия

Над 12 000 посетители, успешни бизнес сделки, качествена съпътстваща програма са част от ключовите послания на най-големите в България и сред водещите в региона изложения за мебелната индустрия ТЕХНОМЕБЕЛ и СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ. От 26 до 30 март те за поредна година изпълниха всички шест изложбени зали на Интер Експо Център.


  Наградиха децата в конкурса „Моята любима стая“

 

В последния ден на мебелните изложения ТЕХНОМЕБЕЛ И СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ наградиха децата победители в конкурса за рисунка „Моята любима стая“, съобщиха организаторите на изложенията Интер Експо Център и Браншовата камара на дървообработващата и мебелна промишленост (БКДМП).

Ах, Дом – мой любим Дом

Или: „Вдъхновенията за модерен дом, които ще ни донесат изложенията Светът на мебелите и Техномебел от 24 до 28 април в Интер Експо Център

Изложбените площи на Техномебел и Светът на мебелите са заети на близо 100%

Повече от два месеца преди началото на Техномебел над 98% от изложбените площи са заети. Изложението отбелязва отново сериозен интерес от международни компании.  Освен фирми от България, голяма част от които ще представят продуктите на водещите имена в бранша, участие ще вземат и компании от Италия, Румъния, Гърция, Турция и Полша.

Hosted buyers program за поредна година създава благоприятни условия за развитие на бизнеса

И през тази година, за пореден път, посетителите на Техномебел и Светът на мебелите ще могат да се възползват от възможностите на Hosted buyers program. Благодарение на нея представителите на бизнеса осъществяват В2В срещи, развиват дейността си и създават нови контакти.