Разкрийте елегантната вътрешност на мебелите с дизайнерски продукти

Системи за чекмеджета и водачи, до панти и системи за чупещи и плъзгащи врати демонстрира Hettich от 23 до 26 април на ТЕХНОМЕБЕЛ 2024

 системи за чекмеджета

Hettich Group създава комбинация от качество и удобство за мебелите. Интелигентност, мултифункционалност, комфорт и дизайн с подчертан стил предлага компанията в продуктите си. Hettich Group, намира решение за всеки проблем свързан с мебелната индустрия, когата става въпрос за плъзгащи врати и чекмеджета. ТЕХНОМЕБЕЛ 2024 от 23 до 26 в Интер Експо Център зала 1, щанд C6 е мястото, където фирмата ще бъде позиционирана.

КУПИ БИЛЕТ ЗА ТЕХНОМЕБЕЛ 2024 >> 

Hettich Group е един от най-големите производители на мебелен обков в света. От 1888 г. Hettich е символ на качество, удобство и иновации.

Създават комбинация от комфорт и дизайн за всички мебелни светове. С този стандарт за качество разработват и произвеждат иновативен функционален обков и трансформиращи платформи - от системи за чекмеджета и водачи, панти и системи за чупещи и плъзгащи се врати.

Actro 5D - доброто става още по-добро

 

Водач Actro 5D за дървени чекмеджета е пример за ориентирано към клиента по-нататъшно развитие. По-лесен монтаж, демонтаж и регулиране на челото на чекмеджето в 5 измерения. Плюс ненадмината прецизност на движението и товароносимост до 70 кг. Бъдете още по-напред сега!

FurnSpin - предимство чрез иновации

Иновацията в областта на обкова за премиум сегмента премахва старите дизайнерски модели и внася творчески импулс в дизайна на мебелите: отворените врати или клапи вече не пречат. По-голямата част от корпуса може да се премества с лекота. С елегантно завъртане мебелите разкриват вътрешността си. С още едно завъртане вътрешността на шкафа изчезва от полезрението и мебелите отново показват затворени фронтове.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >