Нова визия за дома с класически и креативни модели паркети

Нова колекция паркети Cleverpark ще посреща посетителите на ТЕХНОМЕБЕЛ 2024 в Интер Експо Център

паркет

От 23 до 26 април ще се проведе изложение ТЕХНОМЕБЕЛ в Интер Експо Център, на което ще участва и фирма PHIVEX PROJECT. Компанията предлага голямо разнообразие от паркети на БАУВЕРК и немски масла за дърво ОСМО. PHIVEX PROJECT ще бъде разположена в зала 1, щанд В1.

КУПИ БИЛЕТ ЗА ТЕХНОМЕБЕЛ 2024 >>

БАУВЕРК създава вдъхновяващо разнообразие от паркети и иновативни продукти за тези, които се радват да изберат жизненото си пространство. Клиентите откриват и получават:

  • швейцарска традиция
  • най-високи стандарти, абсолютна прецизност и внимание към детайла
  • здравословен начин на живот
  • професионален монтаж
  • идеални за подово отопление

Паркети Cleverpark с дължина 900 mm., която е най-дългата в гамата им и може да се използва за модел рибена кост. Със своя интелигентен размер в съотношение 1:9 Cleverpark може да се монтира и в други класически и модерни модели.

Докато при конвенционалните паркети шарката на дървесината е по дължина на паркетините, нашият нов продукт Spinpark включва иновативна техника на рязане със завъртане на дървесната структура на 45° спрямо паркетината. Това позволява създаване на напълно нова визия на пода. Произведен без фаски, Spinpark създава просторен ефект. Иновативната техника на рязане допълнително подчертава този ефект.

 

Растително масло ОСМО е другият топ продукт на фирма PHIVEX PROJECT

Osmo безцветно имрегниращо масло (само растителни масла) за теракота и камък в екстериора: микропорьозните повърхности стават водо- и прахо- отблъскващи и устойчиви на петна. Подходящо за прозрачно импрегниране на микропорест естествен камък с полирана, шлайфана или дялана повърхност и за технически камък в екстериора. Особено подходящ за павета и подпрозеречни первази от гранит, както и от варовик и шисти.

Osmo Масло за бетон в интериора е подходящо за прозрачно импрегниране на почти всички видове бетон (видим бетон), изкуствен камък, замазка, както и микропорест естествен камък с полирана или шлайфана повърхност, дялан камък и за неглазирани плочки. Особено подходящ за стенни облицовки и подове в кухнята и банята, за кухненски и подпрозоречни плотове.

С Osmo 2K покривате 40-50 м2 и след 24 ч. подът или мебелите са напълно изсъхнали и готови за употреба. За всички видове дървесина. Без ЛОС!

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >