Ключови думи „достъпност“ и „удобство“

Фелдер Груп България представя иновации за секторите на изложение Техномебел

С пълния си капацитет на изложение Техномебел 2022 се впуска Фелдер Груп България. В зала 2, щандове C4 и C6 специалистите от компанията спират вниманието ни върху CNC портален фрезоващ център HNC 47.82 и Format4 tempora F600 gluebox.

Новият Hammer HNC фрезови център прави света с CNC обработката достъпен за всички. Той е рационално решение за взискателни „направи си сам“ – майстори, амбициозни производители на модели, производители на малки серии с високо качество, както и съоръжения за обучение и училища, HNC 47.82 премахва границите на възможностите за производство и впечатлява с австрийското си инженерно качество.

На повърхност толкова малка, колкото кухненска маса, HNC предлага всички свободи на обработка с CNC в уникално съотношение цена-производителност. Материалите от високо качество са преработени в стабилна конструкция съгласно австрийските машиностроителни стандарти и осигуряват изключителна устойчивост на усукване и стабилност. Мощната фрезова машина, прецизните линейни водачи и мощните стъпкови двигатели гарантират максимална производителност и ефективност при всяко предизвикателство. Представяме и показателите:

Огромни възможности за обработка на повърхност, малка колкото кухненска маса: работна повърхност 825 х 479 мм, височина на подаване 160 мм

Висока стабилност, благодарение на здрава конструкция, висококачествени материали и австрийски стандарти за машиностроене

Мощен и ефективен: моторен фрезови двигател с мощност 1000 W (опция 2,2 kW фрезова машина), 5 m / min скорост на подаване

Абсолютна точност за всяко приложение: ± 0,05 мм повторяемост и 0,1 мм отклонение

Висококачествени резултати дори при най-деликатната работа благодарение на линейни водачи

Мощни и издръжливи стъпкови двигатели за достатъчен въртящ момент при всяка скорост

Едновременна работа на три оси (третата ос по избор управляема)

Интуитивно управление и отворен интерфейс с много постпроцесори за софтуера по ваш избор.

Гъвкаво закрепване на детайла и аксесоарите на T-слот масата

Налични множество аксесоари

Революционната машина

По всичко личи, че престоят ни на щанда на Фелдер Груп България ще е продължителен. Защото там е Format4 tempora F600 gluebox за кантиране с PUR-лепило без олепиляваща станция. Като „революционна“ определят технологията специалистите о т Фелдер Груп България.

Водоустойчивост, много малка лепилна фуга и намален разход на лепило са предимствата на PUR-лепилото със система „glueBox“. Недостатъците на PUR като сложна обработка, замърсени олепиляващи станции и втвърдено лепило, досадно почистване, както и сложното съхранение са нещо от миналото със системата „glueBox“. Вместо PUR-лепило в съда за лепило на кантиращата машина, тънка лента от PUR лепилото почти невидимо се стопява между канта и детайла. Като се вземат предвид всички разходи (инвестиции, разход на лепилен материал и разходи за почистване) олепиляващата станция спестява приблизително 70% в сравнение с конвенционалната обработка с PUR гранули. Характеристиките:

Бързо: готово за употреба само за 90 секунди

Гъвкаво: предлага се в 2 дължини от 25 и 100 метра и в 4 височини - 16, 19, 28 и 40 милиметра

Комфортно: подмяна на PUR-лентата без инструменти

Ефективно: почти незабавно преминаване към конвенционална олепиляваща станция за EVA-лепило и обратно

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>