Автоматичните и ръчните бояджийски пистолети Graco PerfomAA

За прецизна работа и оптимален ефект производителят е създал цяла гама от решения. Освен това дизайнът е променен, а теглото - намалено.

изложение

Искате да разберете, какви са новостите и тенденциите в боядисването? Или търсите най-доброто решение за производството си? Ако отговорът на двата въпроса е положителен, ви съветваме да се обърнете към специалистите от Paint service. Защото те се включват в изложение ТЕХНОМЕБЕЛ, което ще се проведе от 18 до 21 април в Интер Експо Център.

Компанията ще откриете в зала 2, щанд Б8. Там тя ще представи автоматичните и ръчните бояджийски пистолети Graco PerfomAA. Новата серия за ръчно или автоматизирано нанасяне с робот или бояджийска линия се различават с още по-финно пулверизиране на капката лак/грунд и оптимизирана скорост на флуида.

За по-прецизна работа са разработена цяла гама от модели пистолети, работещи на принцип или чрез смяна на въздушната капачка спрямо приложението, или типът на продукта да се постигнат най-добри резултати. Производителят е приложил нов ергономичен дизайн на ръчния модел за по-удобен захват. Освен това различните типове бояджийски пистолети от Paint service са с намалено и имат лесни за демонтаж и сервиз компоненти.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>