Покритията за дърво са задължителен елемент в съвременното производство

ТЕХНОМЕБЕЛ 2022 ще отвори вратите си от 18 до 21 април в Интер Експо Център, а фирма А.Н.Н.-2 ще представя продуктите, идеите и технологиите си в зала 2, щанд А4

покрития за дърво

Ако се „поразходим“ в историята на мебелното производство през последните 100 години, ще открием огромното развитие, което е постигнато при различните процеси. Сред тях е нанасянето на покритията за дърво.

Висококачествени покрития за дърво ще ни предложи А.Н.Н.-2 по време на изложение ТЕХНОМЕБЕЛ 2022. От 18 до 21 април в Интер Експо Център компанията ще ни запознае с разнообрани решения от посочения сегмент.

На фирмения щанд ще получаваме информация за нанолакове на водна основа, акрилни продукти с натурална визия на повърхността и висока устойчивост на механични и химически агенти. Специластите от  А.Н.Н.-2 ще спрат вниманието ни и върху полиуретанови решения и специални ефекти за акценти в интериора. Сред предимствата на компанията е, че тя разполага с високотехнологична лаборатория със спектрофотометър, специализирана в изработката на цветове, изцяло по заявка на клиента.

Заинтригувахме вниманието Ви, нали? ТЕХНОМЕБЕЛ 2022 ще отвори вратите си от 18 до 21 април в Интер Експо Център, а фирма А.Н.Н.-2 ще представя продуктите, идеите и технологиите си в зала 2, щанд А4.

покрития за дърво

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>