Робот за повърхностна обработка, орбитална шлайфмашина и широколентова шлайфмашина - на един щанд

Трите високотехнологични предложения ще ни предостави ТН МАШИНИ в зала 3, щанд А2

След двугодишно прекъсване, специалистите в мебелното производство и дървообработването отново ще могат да посетят българското изложение на сектора –ТЕХНОМЕБЕЛ. От 18 до 21 април в Интер Експо Център с машини от последно поколение за индустрията, се включва ТН МАШИНИ.

Компанията ще акцентира в зала 3, щанд А2, на три високотехнологични решения – робот за повърхностна обработка, орбитална шлайфмашина и широколентова шлайфмашина.

Роботът за повърхностна обработка е СМA Robotics, модел GR-530 G. Машината е антропоморфен робот с пет степени на свобода с каруселна маса с 3 рамена. СМA Robotics, модел GR-530 G е подходящ за лакиране на столове и други изделия със сложна форма от дървесина, пластмаса, метал.

ТН МАШИНИ ще постави акцент и върху CAMAM, модел LEC/200 AV. Това е орбитална шлайфмашина за шлайфане на прави и извити детайли с цилиндрично и овално сечение. Клиентите получават комплект с две подавателни устройства.

И на трето, но не на последно място, посещавайки щанда на ТН МАШИНИ на изложение ТЕХНОМЕБЕЛ, ще открием широколентовата шлайфмашина COSTA Levigatrici, модел К6 CС 1350. Тя разполага с две ленти за автоматично калиброване и шлайфане на детайли от дървесина и дървесни материали.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>