Отговорът на промяната при "правилата на играта" в индустрията е CNC машината GALILEO

Машината е подходящата за малки и средни фирми с невисок бюджет за инвестиции, ограничена производствена и складова площ, създаваща проблеми с манипулирането на големи плочи и ограничен персонал.

изложение

Интригуващо предложение компаниите от мебелното производство предстои да открият на изложение ТЕХНОМЕБЕЛ 2022. Това е CNC пробивнo-фрезова машина VITAP, модел GALILEO. Системата ще представи ТЕКА.

В зала 3, щанд В3, GALILEO ще бъде един от продуктовите акценти на компанията, предлагаща иновативни решения за мебелната и дървообработващата промишленост. VITAP, модел GALILEO, е компактна пробивно-фрезова машина с ЦПУ от проходен тип, с долно разположение на работния агрегат, за комплексна обработка на плоскости. Машината разполага с BAR NESTING® технология, добавяща възможността за хоризонтални пробивни операции към преимуществата на класическата „нестинг“ технология. Тя позволява:

  • оптимизиран разкрой на плоскости с ширина до 1250 мм и без ограничения по оси X и Y
  • пробивни операции вертикално по едната повърхност и хоризонтално по четирите канта на заготовката
  • нутване по ос Х по едната повърхност на заготовката
  • 4-странно фрезоване/форматиране

Преимуществата

GALILEO с BAR NESTING® е отговорът на промяната на "правилата на играта" на пазара, наложила преосмисляне на философията на производство от дълги серии еднакви детайли с междуоперационно складиране към "just-in-time" технология с едновременно производство на всички детайли и монтаж на крайно изделие. Машината е подходящата за малки и средни фирми с невисок бюджет за инвестиции, ограничена производствена и складова площ, създаваща проблеми с манипулирането на големи плочи и ограничен персонал.

Системата от ТЕКА е подходяща и за големи фирми. Защото е по-икономична, лека за експлоатация и предлага надеждна алтернатива на сложно и скъпоструващо поръчково оборудване, предполагащо висококвалифициран обслужващ персонал и слециализирана поддръжка.

GALILEO с BAR NESTING® :

  • пести времe; благодарение на това времената за обработка без междуоперационен транспорт са късе
  • пести място, защото само 5 м² с работна зона до 15 м²
  • пести усилия, защото е лека за работа и обслужване
  • пести средства, защото предоставя оптимално съотношение цена-технологични възмжности

изложение

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>