Подготвени за бъдещето – с MINIPRESS top

„Пътят към оптимален работен резултат започва с прецизни, комплексни процеси, точни работни методи и минимални грешки“, коментират от Интериор-И, които се включват в ТЕХНОМЕБЕЛ 2022

ТЕХНОМЕБЕЛ

Оптимизирането на процесите и минимализирането на евентуални грешки при производството, са два водещи елемента за развитието на съвременните компании в сектора на дървообработването и мебелното производство. Водена от стремежа си да предлага най-доброто на сектора, в изложение ТЕХНОМЕБЕЛ 2022 Интериор-И се включва с иновативната MINIPRESS top.

„Пътят към оптимален работен резултат започва с прецизни, комплексни процеси, точни работни методи и минимални грешки“, коментират специалистите от компанията. „Резултатът е качество до последния детайл - нашите машини трябва да отговарят на Вашите професионални стандарти“, обръщат се те към представителите на сектора.

Интериор-И е създала изцяло новата машина за пробиване и обков, която прави обслужването и настройката още по-лесна MINIPRESS top. Нови функции улесняват производствените процеси, а бързите и прецизните ѝ действия, подобряват работата в предприятието. Внедряването на MINIPRESS top в производството увеличава точността, ефективността, качеството на работа и крайната продукция. В комбинация с EASYSTICK, MINIPRESS top представя оптимален работен пакет за всички пробивни операции на корпуси, врати и фронтове.

С възможностите, които MINIPRESS top на Интериор-И, компаниите от сектора на мебелното производство и дървообработката, ще се запознаят от 18 до 21 април в зала 1, щанд C2 на изложение ТЕХНОМЕБЕЛ 2022.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>