Мебели за луксозна визия на интериора

Луксозната визия на интериора е следствие на правилно подбраното обзавеждане. Това ще покажат от МЕБЕЛНИ КЪЩИ РАЛИЦА  в рамките на изложението Светът на мебелите, което отваря врати от 26 до 30 март в Интер Експо Център.

Разнообразие от дивани, канапета и холови гарнитури, които се отличават с богата колекция от дамаски, изтънчен дизайн и различни комбинации от естествени материали като гъши пух и памук са сред експонатите, които ще представи фирмата. Меката мебел SALONI е много подходяща за хола и всекидневната.

Посетители на Светът на мебелите ще могат да се запознаят също с матраци от американските гиганти SERTA и King Koil. Матраците SERTA са иновационни, високотехнологични, с революционен дизайн и изработени от висококачествени материали. Марката King Koil пък продължава своята традиция в изработката на продукти, с които се цели по-добър и по-здравословен сън.

Показани ще бъдат и предложения за детски и младежки стаи и детска мебел с марката Çilek, които впечатляват с оригинален дизайн, атрактивен стил обогатяващ детското въображение, както и с форми и материали, съобразени с възрастовите ограничения.

Идеите за обзавеждане на интериора на МЕБЕЛНИ КЪЩИ РАЛИЦА  ще може да разгледате на щанд В3 в зала 4.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>