Смарт закачалка измерва качеството на въздуха

Умният дом изисква и умни мебели, които да отчитат промените в околната среда. В това вярват и Love 2 Design, които в рамките на Светът на мебелите от 26 до 30 март ще покажат в Интер Експо Център смарт закачалката Sense, която миналата година грабна приза „Българска мебел на годината-2018“.

Закачалката Sense впечатлява със своя дизайн, удобства при монтаж, удобства за съхранение и транспортиране, както и със своята високо технолигична изработка. Тя притежава здрава и надеждна опаковка и е универсално приложение в различен тип интериори.

Посетителите на изложението ще могат да се запознаят и с най-новия вариант на умното устойството – Sense+, която e съвсем готова да бъде пусната на пазара. Тази закачалка се отличава с вградени сензори за измерване на качеството на въздуха, температурата, влажността, силата на осветеност и силата на шума. Тя е така разработена, така че чрез мобилно приложение, всеки нейн притежател ще може в реално време да следи всички параметри и да поддържа по-добра домашна или работна атмосфера. Приложението ще бъде разработено за AppStore и Google play store.

Иновациите, които предлага компанията може да разгледате на щанд А1 в зала 5.

 

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>