Системи за модерно обзавеждане в дома и офиса

Системи от механизми, които модернизират обзавеждането в дома и офиса, ще покаже фимра KAME в рамките на изложението Техномебел, което отваря врати от 26 до 30 март.

Сред експонатите е система PB01 на фирма CINETTO, която включва алуминиеви конструкции за стъклени шкафове. Механизмите са лесно приложими при изработката на шкафове от стъкло и/или ПДЧ. Носещата конструкция са алуминиеви профили предварително изработени по размер на клиента. PB01 е луксозна, модерна и авангардна система за витринен тип мебели. Подходяща е за дневни, офиси и търговски обекти.

Системата 3000 на фирма VILLES представлява телескопичен механизъм за мебелни и интериорни врати. Впечатлява с това , че няма релса на пода, вратата може да излиза извън обема на мебелите или извън стената (при интериорни врати) и създава впечатление, че виси във въздуха без носещ механизъм.

Посетителите на изложението ще могат да се запознаят и със системата 6212 на фирма VILLES -  напълно скрит механизъм за интериорни врати. Тя се отличава със своя минималистичен и елегантен дизайн, при който единствено вратата е видима.

Система WIND на фирма SALICE пък е механизъм за повдигащи се мебелни вратички. Съвременен компактен дизайн за два типа врати: с плавно затваряне или с PUSH отваряне без дръжка. Подходяща е за кухненски шкафове, бани и офиси.

Предложенията си от КАМЕ представят на щанд В4 в зала 1.

 

 

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>