5 осната технология на Фелдер Груп България гарантира безгранична креативност

Времето е най-важният ресурс в съвременното производство. Именно то е основният фокус при разработването на концепцията на машините от серията FORMAT 4, чиито възможности компания Фелдер Груп България ще демонстрира на изложение ТЕХНОМЕБЕЛ 2019.

 

FORMAT4 CNC H350 - една машина, 5 оси на обработка, неограничени възможности

 

Тази универсална машина е специална във времена, когато индивидуалната обработка на различни материали става все по-важна. 5-осната технология гарантира безгранична креативност, като в същото време намалява разходите за първоначална инвестиция и последващи разходи за специални машини,  агрегати  и инструменти. Процесът за конфигурация на инструментите и напълно автоматизираният процес на производство на CNC машините  FORMAT4 прави бъдещето печелившо.  FORMAT4 CNC H350 покрива точно тези изисквания  и предлага най-съвременна  5-осна технология с управляем  инвестиционен  обем. В дизайна на CNC машините от серията FORMAT 4 ще  откриете динамика, мощност и съвкупност от висок клас технологии.

Водещият световен  ски гигант ATOMIC модернизира производството си, разчитайки  на високотехнологичните и  интелигентни решения  за  автоматизация  на CNC машините от серията  FORMAT4.

 

C-Express 920 classic – цялостна обработка само на 3,4 m²

 

FORMAT4 C-Express 920 classic е машина за пробиване и фрезоване, като всички операции се изпълняват бързо, икономично и точно. Разработена е специално за по-малки работни помещения, C-Express 920 предлага сензационно съотношение цена – производителност. Повторно използване на пробивните програми е възможно с натискането на един бутон – детайл след детайл, ред след ред, C-Express 920 е достъпна CNC машина за всеки цех, независимо от малкото пространство, с което разполагате. Машината е оборудвана с 15 шпинделова пробивна глава и нут агрегат като стандартна окомплектовка.

Kappa automatic – дефиниция на продуктивност

Пакеторазкройващите циркуляри са първата степен в процеса на производство. Пакеторазкройващия циркуляр FORMAT4 Kappa automatic позволява възможно най-бързо рязане, комбинирано с перфектен разрез на повърхността. Модулно програмираната оптимизация на рязане с бар-код етикетиране гарантира висока процесна сигурност за последваща обработка. Допълнителните опции на оборудване предоставят персонализиране за отделните работни процеси. Все по-голям фактор в производството са разходите за енергия. При някои от моделите пакетът “Зелена линия” с контролираното директно управление на двигателите може да намали консумацията на енергия с до 30%. Всички модели са  CE + GS сертифицирани.

Успешните продукти на Фелдер Груп България може да видите в зала 3 щанд  А12.