Шлайфмашини и преси от ново поколение от ТН МАШИНИ

Шлайфмашини от ново поколение ще покажат от фирмата ТН МАШИНИ по време на изложението Техномебел, което ще се проведе от 26 до 30 март в Интер Експо Център.

Сред експонатите, които ще бъдат представени е широколентова шлайфмашина COSTA Levigatrici. Тя е редназначена за  прецизно шлайфане на фурнировани и грундирани детайли. Машината е с 2 ленти, работна ширина 1150 мм.

Термоформоваща мембранна преса COLUMBUS е комбинирана мембранна преса за загряване и формоване на термопластични материали като  CORIAN и изработване на огънато слепени детайли и облицоване на профилни детайли с фурнир или  фолио.

Орбитална шлайфмашина BRUSA&GARBOLI  е предназначена за шлайфане на прави и извити детайли с цилиндрично и овално сечение, както и за заобляне на ръбовете на детайли с квадратно и правоъгълно сеяение.

Показана ще бъде и хидравличнa преса за сглобяване на столове CASELLI модел STU 1000. Пресата е с патентована конструкция, предназначена за сглобяване на столове посредством хидравлична система за притискане. Има механизирана настройка на плота по височина.

 

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>