Плоскостите FunderMax-универсално решение за интериора на болници и лаборатории

Универсално решение от висококачествени материали за интериора ще представят от Вента Груп по време на изложението Техномебел, което ще се проведе от 26 до 30 март в Интер Експо Център.

Независимо дали става въпрос за фасади, вътрешно обзавеждане или производство на мебели, FunderMax, който ще представи фирмата, е точното решение при избора на материал за реализиране на креативните идеи. Той се отличава не само със своите неоспорими технически характеристики, но и с възможността да използва цялата цветова гама на живота около нас и да носи специална атмосфера във всяка една област на приложение.

Сред експонатите, които ще бъдат показани на изложението са и плоскостите FunderMax Interior F-Quality. Те са много подходящи за офис мебели, интериорни стенни облицовки и обзавеждане на мокри помещения.

Що се отнася до лаборатории, изследователски центрове, болници, училища, фотолаборатории, помещения в хранително-вкусова промишленост и фармацевтичната индустрия и навсякъде, където се изисква абсолютна чистота и високо устойчива повърхност, Max Compact Resistance² е добро решение.

Плоскостите Max Compact Resistance² са химически устойчиви и изключително издръжливи на механични влияния. Изработени са от висококачествение суровини при висока температура и налягане в резултат на което ядрото и повърхността на Max Compact Resistance² са изключително хомогенни.

Предложенията на Вента Груп може да разгледате на щанд А3 в зала 1.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>