Фурнир за уют и креативност в интериора на дома и офиса

Фурнирни продукти, разработени по творчески и иновативен начин, ще представят от фирма SALEX в рамките на изложението Техномебел, което ще се проведе от 26 до 30 март в Интер Експо Център.

Посетителите ще могат да разгледат колекциите Shinnoki, Querkus и Nordus, които са подходящи при подготовката на дизайна на интериора, както на дома, така и на офиса, тъй като създават усещане за уют, но позволяват и креативност.

Shinnoki – дава богат избор от здрави и висококачествени фурнировани панели, готови за използване във всеки интериор. Моделите са в диапазон от над 17 различни дизайна на дървесината, за да покрие всички стилове – от класически до модерен.

Querkus  пък са декоративни фурнировани дъбови плоскости, които дават възможност за реализиране дори най-креативните идеи в сензационни интериори.

Любопитни са и Фурнировани панели Nordus, които клонят в тенденцията към по-скандинавски и вътрешен дизайн. За колекцията е подбрани само най-добрата иглолистна дървесина, които се преработват във фино нарязан фурнир. По този начин изпъква неповторимата красота на дървото и подчертава нейния 3D аспект. Тази колекция олицетворява скандинавския начин на живот и ни зарежда с уют и топлина.

Предложенията на SALEX може да разгледате в зала 1 на щанд C7.

 

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>