Иновация и удобство в едно – TED BED

Нови продукти - легло и матрак Nuvola на изложение IMM, Германия

След представянето си на двата международни форума Heimtextil и IMM в Германия, производителят на легла и матраци ТЕД се подготвя и за най-голямото събитие в областта на мебелната индустрия в България – СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ 2019.

Клиенти и партньори ще могат да се насладят на селекция от нови продукти, отговарящи на тенденциите в матрачната индустрия. Търсенето е за все по-богати конструкции от иновативни и високотехнологични материали, всеки с точно определена функция, допринасяща за цялостния комфорт на продукта. Целта е матракът да спомага за бързото намиране на удобна позиция и следователно за по-дълъг и непрекъснат сън. Освен ортопедична поддръжка, която да осигурява стабилност на тялото, матраците трябва да са едновременно и с изключително нежна повърхност, с осезаем комфорт и усещане за безтегловност. Също така важен е и температурният баланс през цялата нощ, като за това помагат иновативни терморегулиращи текстили, както и специални профили осигуряващи свободен достъп на въздух през ядрото на матрак.

Не на последно място е и дизайнът - това, което трябва да те грабва, да те накара да се влюбиш и да повярваш, че това е твоето място, на което да прекараш немалка част от денонощието. Спокойният сън е ключов за прекарването на един усмихнат ден.   

Моделите на TED ще са комбинирани с 2 изцяло нови легла с модерна визия и красиво тапицирани с меки, луксозни дамаски.

На място в зала 4, щанд C1 ще се насладите на удобството на матраци TED BED по време на ТЕХНОМЕБЕЛ И СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ от 26 до 30 март.