Поглезете сетивата си с фотьойла с електрически релакс механизъм SELENA LUX от „Биттел“ ЕООД

„Биттел“ ЕООД е един от изложителите, които за първи път се включват в „Светът на мебелите“. По време на изложението, на щанд с площ над 130 м2, фирмата ще представи цялостни решения и концепции за обзавеждане на дома и офиса, обединени под запазената търговска марка на фирмата – Carmen.

Един от експонатите, които несъмнено ще привлекат вниманието ви на щанда на „Биттел“ ЕООД, е фотьойлът с електрически релакс механизъм SELENA LUX. Той е изработен от мека на допир и в същото време изключително здрава и износоустойчива дамаска. Високата облегалка, широката седалка и обемните подлакътници в комбинация с висококачествения пълнеж от силиконова вата и покет пружини създават неповторимо усещане за мекота и безтегловност.

Но това, което наистина отличава SELENA LUX от останалите релакс фотьойли, е електрическият му релакс механизъм. Благодарение на него, с натискането на само 1 бутон, можете да преминете от седяща позиция в легнала. Така ще се отдадете на пълен релакс, а защо не и на лека дрямка или дълбок сън.

Електрическият релакс механизъм на SELENA LUX е изключително лесен и удобен за използване. Състои се от два бутона, разположени от дясната страна на фотьойла. Единият се използва за разтягане на фотьойла, а другият – за връщането му в изходна позиция.

Голямото предимство на електрическите релакс механизми в сравнение с ръчните (механичните) е, че при първите движенията на фотьойла са плавни и без каквито и да е било неприятни сътресения. Освен това електрическият релакс механизъм ви позволява сами до определяте наклона, под който да се фиксира облегалката - нещо, което не можете да направите с обикновен механичен релакс механизъм.

Убедете се сами в удобството, функционалността и неподражаемия дизайн на фотьойла с електрически релакс механизъм SELENA LUX на щанда на „Биттел“ ЕООД – зала 4, щанд B7.