За първи път в България – пирогарнитната мивка PYRROS от PYRAMIS

Ежегодно Техномебел създава условия и неповторима атмосфера за представяне на иновативни продукти за пазара. На тазгодишното издание Пирамис България представя за първи път у нас пирогарнитната мивка PYRROS.

Продуктът е подходящо решение за всяка кухня и съчетава стил, функционалност и висока степен на безопасност. Пирогарнитната мивка PYRROS има корито от неръждаема стомана. Това гарантира както сигурност в дома, така и дългогодишно ползване, осигурено чрез влагането на качествени материали.

Акцент в изложбената програма на компанията ще бъдат и неръждаемите мивки Пирамис. Изработени от висококачествена стомана, те са подходящи за контакт с хранителни продукти и са устойчиви на силни киселини, разтвори и соли. Създадени от 80% кристали гранит и 20% смоли, те са са устойчиви на топлина, удар, химикали и надраскване.

Високотехнологични идеи

В продуктите на фирмата се съчетават високо ниво на механично оборудване и автоматизация, нови технологии и иновационни дейности. Това се доказва и от смесителните батерии на Пирамис. Производството им включва иновативен метод за галванизиране, предотвратяващ проникването в питейната вода на токсични метали. Притежават нов тип механизъм на водещата компания Kerox, който оптимизира разхода на вода и намалява шума. Компонентите на смесителните батерии са изработени от нетоксични екологични материали и не променят вкуса и мириса на водата.

Разбира се, кухнята се нуждае от абсорбатор. А Пирамис България мисли и за това. Предложенията ѝ са с елегантен дизайн и притежават функционалност, съчетана с високи работни показатели. Пленяват клиентите с разширен брой функции, сред които обновяване на въздуха и интензивен режим, лесно управление, ниски нива на шум.

И за да бъде кухнята наистина любимото място в дома, компанията предлага фурни с енергиен клас А с множество функции и аксесоари. За да изпълни всички желание на потребителите, Пирамис България дава възможност за избор от котлони, чията вградена интелигентност позволява готвене с творчество и лекота. За уютния и красив дом, фирмата предлага и съдомиялни машини, хладилници, микровълнови фурни, компактни мини кухни, широка гама от стилни готварски съдове, както и най-новото си производство на малки домакински електроуреди - кафемашини, сокоизстисквачки, сандвич мейкъри, тостери, миксери, пасатори, блендери, електрически кани, ютии с познатите ни вече високо качество и безупречен дизайн.

Продуктите на компанията ще откриете на канд С8 в зала 2.