Вратите се отварят и затварят лесно с механизмите, предлагани от КАМЕ

Замисляли ли сте се колко много пъти Ви се налага да отваряте вратите на гардероба, шкафа, чекмеджето и врата вкъщи? Всъщност задвижващите механизми ежедневно са подложени на голямо натоварване, което от своя страна означава, че при създаването на мебели производителите трябва да използват качествене, функционални и естетически изпипани продукти. Многобройни предложения, открояващи се със своите приложимост и естетически качества, ще бъдат представени от фирма КАМЕ на Техномебел 2018.

Сред продуктите се откроява новата скрита панта за мебели AIR от SALICE. Тя се затваря плавно и може да се регулира в три посоки. Пантата разполага с възможностите на меките механизми за забавено затваряне, както и автоматично отваряне на вратите без дръжка.

На щанда на Каме посетителите ще открият и новата скрита панта за врати INVISACTA от OTLAV. Предназначена за врати, прозорци и скрита мебел, капацитетът ѝ на тежест, която може да понесе е 60 кг. За първи път КАМЕ представя и SILENTIA+. Това е нова панта от SALICE, на която се регулира плавното затваряне. Продуктът предлага реални решения за производителите на мебели, които държат на качеството на продукта, неговата функзионалонст и стил.

Решения за плъзгащите се врати

Плъзгащите се врати са идеално решение, защото спестяват пространство. За интериорните врати фирма КАМЕ предлага скрит механизъм от фирма VILLES. За гардероба компанията предлага механизъм за плъзгащи се врати от CINETTO. Неговата товаропоносимост е 80кг.

Продуктите, които фирма КАМЕ предлага, ще откриете в зала 1, щанд В2.