Новите акрилни плоскости, с които можем да увеличим пространството

Огледалните акрилни плоскости възпроизвеждат огледално отра­жение без използване на обикновено стъкло. С това си качество те са предпочитан елемент в мебелировката на всяко домакинство. Идеи, продукти и предложения в тази посока на Техномебел ще даде фирма Salex в зала 1, щанд С7.

Колекцията от огледални акрилни плоскости е подходяща за помещения, в които без­опасността е поставена над всичко. Огледалните акрилни плоскости отварят пространства и увеличават визуалните размери на помещенията. Тази колекция дава възможност за финно докосване на съвременните и класически мебели. Освен добре познатия огледа­лен цвят, Salex ще ви предложи и други разновид­ности, сред които опушено, бронзово и златисто огледало.

Пространствата у дома не са това, което бяха

Продуктите на нашето време наистина дават неограниченост както за раждането на идеите, така и за тяхното реализиране. Това са доказва и от INTERIOR COMPACT. Плоскостите Compact Metalic са с метални покрития и са създадени за повърхности, при които се изисква устойчивост, като същевремен­но с това създава естетиката на естествения материал. Металната повърхност ги прави още по-устойчиви, но същевре­менно им придава и елегантна визия. Компанията дава възможност на клиента сам да създаде дизайна на повърхността, която след това да бъде изобразена върху Compact.

Сред продуктовите предложениа на Salex ще бъде и пантата SENSYS. Изпълнена в черен обсидиант, тя съчетава перфектен дизайн и лукс. Sensys в обсидианско черно се сли­ва с фона на тъмни материали, оставайки незабележима.