Дизайнерски офис мебели от ДИОР София

Задавате ли си въпроса „Защо са важни мебелите в офиса?“. Отговорът е лесен – защото това е работното ни място, в което прекарваме голяма част от времето си. Затова то трябва да бъде съобразено с дейностите ни и с удобствата, от които си нуждаем. Затова с разнообразни продуктови предложения на Светът на мебелите 2018 идва компания ДИОР София.

Фирмата дава възможност на клиентите си да избират от богат списък с дизайнерски офис мебели, сред които са  TORR и офис кресло FUGA. Те се отличават с иновативни форми и притежават обмислена ергономика.

Мебели TORR се отличават със здравината и устойчивостта си. Това се дължи на дебелина на плота и краката, която е 38мм. Материалът, от който е изработена мебелта е ламинат, а кантът е с акрил гланц, създаващ с 3D ефект.

Клиентите на фирмата избират и офис кресло FUGA. Изработено от висококачетсвен клас естествена кожа LE, то притежава синхромеханизъм с отклонение на облегалката спрямо  седалката 1:3 с фиксиране в 5 позиции, както и антишоков механизъм.

Своите продукти ДИОР София ще представи в зала 5, щанд А2а.