CNC машини за всяко производство

С навлизането на цифрово програмните управления в производството все повече фирми се нуждаят от облекчаване процеса на производство. Тази година на изложението Техномебел, Пи 314 ООД ще представи CNC машини, които значително ще оптимизират работния процес.

Компанията ще представи CNC рутер с автоматична смяна на осем инструмента от линеен тип. Благодарение на серво моторите машината се характеризира с висока бързина и точност. Изборът от осем различни инструмента дава възможност за висока производителност на детайли с различни форми без необходима повторна обработка на детайлите.

Втората машина, която Пи 314 ООД ще представи на посетителите на Техномебел е с цифрово програмно управление – CNC рутер с автоматична смяна на три инструмента. Продуктът е оборудван с три шпиндела. Смяната на инструмента се извършва последователно без да се налага използването на магазин за инструменти. Машината е подходяща за оборудване на предприятия от малък и среден тип. Достъпната цена дава възможност на голям спектър от малки и средни фирми да обновят и оптимизират производствената си дейност.

Продуктите, които Пи 314 ООД предлага, ще откриете в зала 3, щанд А16.