Посетителите на Техномебел ще открият автоматични кантиращи машини на щанда на Джепето Машинъри

Съсредоточена върху производството, на тазгодишното изложение Техномебел компания Джепето Машинъри ще предложи на клиентите си разнообразие от автоматични кантиращи машини.

Присъстващите ще открият автоматична кантираща машина HEBROCK TOP 3005 F. Тя притежава олепиляваща станция с прилагане на лепилото на детайла. Снабдена е и с пневматична система за бърза смяна на олепиляващата станция, агрегат за предфрезоване (макс. дълбочина на отнемане 2 мм), както и с пневматичен пакет за настройка на агрегатите (радиусни фрези, корнер-раундинг, прави цикли), високо честотен агрегат за точно окрайчване с циркулярен диск (16 000 rpm) и високо честотен агрегат за радиусно фрезоване със сменяеми пластини (16 000 rpm). В продукта са внедрени и технологиите на корнер-раундинг агрегат, радиусни цикли, прави цикли и полиращ агрегат.

Акцент в представянето на компанията ще бъде и автоматичната кантираща машина HEBROCK TOP 2000 PLUS. Притежаваща олепиляваща станция, тя разполага с високочестотен агрегат за точно окрайчване с циркулярен трион (скорост 16 000 rpm), високочестотен фрезови агрегат с комбинирани фрезови пластини (скорост 16 000 rpm), прави цикли с пневматична система за бързо освобождаване, а скоростта на подаване 10 м/мин.

Кантиращите машини предлагани от Джепето Машинъри ще намерите зала 3, щанд С10.