Непотребните вещи не са за изхвърляне

Знаете ли какво се случва с непотребните вещи? В повечето случаи отговорът е – „изхвърляме ги на боклука“. Но всъщност в тях има много живот и потенциал. Реалното доказателство може да бъде видяно на Светът на мебелите – това са продуктите на Ателие Трион, които могат да бъдат открити в зала 6, щанд A 12.

Кухнята може да бъде творение на изкуството

Говорейки за кухня, в представата на много хора изниква представата единствено за „мястото, в което приготвяме храната“. Но тя може да има и свой дух и да се превърне в едно от любимите кътчета у дома – чрез красивите и иновативни принт стъкла. На своя щанд на Светът на мебелите 2017 фирма Глас Студио България предлага безкраен набор от идеи как да направите това.

Класическите мебели, които ще откриете на Светът на мебелите

Стилни дърворезби, изящни дамаски, изработка с характер. Когато тези елементи бъдат събрани на едно място, всичко е ясно – говорим за класически мебели – удобни, функционални и придаващи неповторим облик на дома. На такива продукти, от 24 до 28 април, ще може да се наслади всеки, посетил изложението Светът на мебелите.

Елегантна дърворезба, модерни технологии и традиции – мебели Люцканов

Съчетание на модерни технологии, ръчна изработка с елегантна класическа дърворезба. Това е най-краткият начин, по който могат да бъдат описани красивите и функционални мебели на компания „Люцканов“. Фирмата, която произвежда мебели от 1990 г., е сред участниците на Светът на мебелите 2017 г., а продуктите й могат да бъдат открити в зала 4, щанд А9.

TED BED получи първата награда в конкурса ЩандЪТ на Светът на мебелите

Компания TED BED бе избрана за победител в организирания за първи път в рамките на Светът на мебелите и Техномебел конкурс сред изложителите за най-добър щанд – ЩандЪТ. Тримата финалисти за приза бяха TED BED, GS MALMGREN INTERIORS и Тотал – М.

Текстил за дома - естествени материи, изящна ръчна изработка и любов към детайла

На Светът на мебелите Бибтекс HOME, новият бранд на фирма „Бибтекс“, ще представи новите си колекции интериорен текстил от естествени материи – памук, лен и вискоза. Компанията отново ще предложи богат асортимент от продукти, произведени с последни технологии, което обещава безкомпромисно качество.

Мебели с характер от MOBILA DALIN

Всеки, който избира мебелите за дома, хотела и ресторанта, знае, че трябва да направи това след внимателен подбор. Защото е важно да бъде запазен баланс между изискванията и вкуса ни, функционалността и практичността на продукта; и да се вземе предвид характерът на мебелите. Да – и мебелите имат характер. В това ще се убедите и когато посетите щанда на АЛПЕТ ТРЕЙДИНГ ЕООД, която представя мека мебел от MOBILA DALIN.

Стилна, красива, оставяща без дъх – системата BORA SYSTEMS, представена от Лигна Груп

Красива, стилна, елегантна, ефективна... Тя ще ви накара да се потопите в света на готвенето. Тя е иновативната система на BORA SYSTEMS и ще бъде представена от ЛИГНА Груп и ЛИГНА Дизайн на Светът на мебелите 2017 „по нетрадиционен начин“, обещават от компанията.

Да създадем своята декоративна възглавничка в работилница „Отпечатък“

Аксесоарите за дома са едни от най-важните финални щрихи за цялостното обрисуване на един уютен и оригинален интериор. Това издание на Светът на мебелите и Техномебел ще бъде придружено с много сръчност, усмивки и красиви изработки, защото посетителите ще имат възможност да създадат сами декоративни възглавнички за своя дом. Как? Дамите от Ателие Трион ще пресъздадат уюта и творческата атмосфера на едно малко шивашко ателие, наречено работилница „Отпечатък“. Ще го откриете в зала 6, на щанд А 12.

Елегантното предложение за красива спалня – „Линея“

Едно от най-важните решения, които трябва да вземете за дома си, е как да обзаведете спалнята, защото това трябва да е помещението, което ви създава максимално чувство за комфорт и да предразполага към релакс. Създаването на подходящата обстановка и избирането на правилните мебели за спалнята обаче далеч не са толкова лесни, колкото изглеждат на пръв поглед. Те трябва да бъдат направени след подробен подбор и внимателен избор. На изложението Светът на мебелите компания МИПА ще Ви представи своето решение – новият спален комплекс „Линея“.

Бибтекс с премиера на колекция дамаски 2017

Изложението Светът на мебелите ще бъде първото събитие у нас, на което компания „Бибтекс“ ще представи новата си колекция от дамаски. От 24 до 28 април посетителите ще се запознаят с иновативните предложения, чиято премиера се състоя в началото на 2017 г. на изложението Хаймтекстил, Германия.

Масивни и стилни – масите на "Хорос ГК"

Масивни, стилни и модерни. С тези три думи могат да бъдат описани мебелите на фирма „Хорос ГК“. Компанията, която ще бъде сред изложителите в Светът на мебелите, акцентира върху своя топ продукт – трапезна маса, изработена от цели ламели дъб.

„AntiSlide“ предпазва от подхлъзване

Изтривалките и предупредителните табели са повече от нужни, когато става въпрос за басейни, хотели и преддверия, защото те са осеяни с хлъзгави повърхности. По време на Светът на мебелите ПС-България Лукс ще покаже своето предложение, което оставя в миналото широко разпространените продукти за предупреждение от подхлъзване, представяйки предпазващия „AntiSlide“.

FEYDOM представя новаторска система CHOICE за мека мебел

Под мотото „Създадена от дизайнери за дизайнера у всеки от нас“ компания FEYDOM ще представи на изложението Светът на мебелите най-новата си комбинация за мека мебел – CHOICE. Богат набор модулни елементи, състоящ се от подлакътници, лежанки, табуретки и възглавници с различни размери, които могат да се комбинират според вида на помещенията и нуждите на потребителя.

Домът става по-уютен с Портманто Сара на МИПА

Няма нищо по-приятно от това, да се приберете след тежък ден и да почувствате домашния уют още с прекрачването на прага на дома. Заради това от основно значение е как ще изглежда антрето. Компанията МИПА ООД, която ще вземе участие в изложението Светът на мебелите, дава своето прекрасно предложение - Портманто Сара.

Дамаските на фирма „ЧАР“ с технология, предпазваща от замърсяване

Цветовете, удобството и стилът са три съществени елемента за създаването на успешна мебел. Но във фокуса на всеки производител и потребител е качеството на материалите, от които се създават продуктите. Фокусирайки се върху иновативните технологии, на изложението Светът на мебелите фирма „ЧАР“ ще представи последно поколение Aqua Clean дамаски.

Комфорт, хармония и модерни технологии в диваните на Мебелни къщи „Ралица”

Чувство за комфорт, стил, хармония и класа. Иновативните дивани, които "Мебелни къщи Ралица” ще предложи по време на Светът на мебелите, могат да породят всяко едно от тези усещания.

Мебелите на КАН Учтехспорт България – качество и функционалност от кожа и метал

Красиви и функционални. Подходящи за обзавеждане на дома, градината и офиса. Това са столовете и масите на КАН Учтехспорт България ООД, с търговска марка МЕБЕЛИ КАН, които фирмата ще изложи на Светът на мебелите.