KASTAMONU BULGARIA

Bulgaria Pavel Banya municipality BG - 6151 Gorno Sahrane
2
A 8

Кастамону България е част от международната група Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi, която е световен лидер в производството на плочи от дървесни частици,  МДФ плоскости, ламиниран паркет и работни плотове. С консолидиран оборот от 1,3 милиардa долара Kastamonu Entegre е глобален лидер в дървопреработващата промишленост и заема челно място в сектора – първо място в Турция, четвърто място в Европа и седмо място в света.
Кастамону България произвежда плочи от дървесни частици (ПДЧ), ламинирани плочи от дървесни частици (ЛПДЧ), дървесни пелети, карбамид формалдехидна смола и импрегнирана хартия.
Портфолиото от ламинирани ПДЧ на Кастамону България се състои от над 130 декора, произведени на различни повърхности. Колекциите са специално разработени според водещите международни тенденции в дизайна и с поглед към бъдещето.
Всички продукти на Кастамону България са произведени в съответствие с европейските норми, ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, FSC® и др.
Кастамону България предлага и всички продукти от асортимента на Kastamonu Entegre - плочи от дървесни частици (ПДЧ), ламинирани ПДЧ, МДФ, ламинирани МДФ, МДФ плочи с гланцови покорития Evogloss, Glossmax, GlossMax Pro, Mattplus и Acrylic, лакиран ХДФ, ламиниран паркет, работни плотове, гръбчета за работни плотове и панели за врати.

Контакти

+359 (431) 678 84
+ 359 (431) 660 06
info@keas.bg
http://www.keas.com.tr

Features

KASTAMONU ENTEGRE

2
A 8
Turkey
Техномебел
2022