HETTICH MARKETING-UND VERTRIEBS

Bulgaria 1756 Sofia, Prof. Georgi Bradistilov Str. 6, office 3-3
1
C 6
Техномебел

Hettich е един от най-големите производители на мебелен обков в света. Продуктите на Hettich поставят стандарти относно функционалност, качество и удобство на мебелите.

Hettich има подходящата система за чекмеджета за всеки тип мебели. Едностенни или двустенни царги с широка гама вариации. Новата система за чекмеджета InnoTech Atira е изпълнена с характер: прави линии, изчистени контури, различни цветове и разнообразие от аксесоари, допълнени от многообразни решения за интериора, съставят перфектния микс за повече индивидуалност. InnoTech Atira комбинира атрактивни опции за диференциране с висока ефективност от гледна точка на разходите благодарение на платформена концепция.

Панта-комфорт от Hettich. Sensys, технологията за панти с вграден демпфер, за още повече комфорт при затваряне на вратите. С новата панта на Hettich за широк ъгъл на отваряне нещата от вътрешността на шкафа могат да бъдат достигнати още по-комфортно. Тяхната иновативна технология на демпфериране при отваряне движи вратите нежно, а това ги прави по-щадящи мебелите.

Hettich обковът за плъзгащи се врати с горно носене дава елегантни решения за фронта. Леко и тихо движещи се, меко затварящи се врати със Silent System.

Контакти

+359 2 421 99 39
+359 2 421 99 40
info@bg.hettich.com

Features

HETTICH MARKETING-UND VERTRIEBS

1
C 6
Germany
Техномебел
2022