MATRACI BLIAN

Bulgaria 4000 Plovdiv, 222A 6th September Blvd.
4
C 12

Матраци Блян е една от марките с най-много традиции и опит на българския пазар, основана през 1994. През всичките тези години фокусът на екипа е бил винаги качествения продукт, произведен в собствената фабрика в България.
Те стоят зад качеството на продуктите, материалите и технологиите, вложени в тях. Вярват, че иновативността изисква дългосрочна и последователна инвестиция на време, усилия и средства, за създаването на съвремени, високотехнологични и ергонимични продукти за съня.
Компанията е патентовала специалната 3D профилирана BodyCare пяна, която се произвежда при 100% безотпадна технология. Тя е водещ материал в производството на техните продукти и посредством различни комбинации на плътност, твърдост и съчетаване на пластовете, постигат естествен пружиниращ ефект, максимална проветривост и ортопедични качества.
Матраци Блян се произвеждат по уникална технология, първа по рода си в България, без използването на лепила, което елиминира вредното въздействие от тези химикали и прави продуктите изключително подходящи за хора, които добре се грижат за своето здраве и децата.
Марката предлага завършена колекция от продукти за съня – матраци, възглавници, завивки, протектори. Екипът е разработил специални предложения за хотелиерския бизнес, а така също и за медицинска и институционална употреба.
Събудетете се с усмивка!

Контакти

0700 15150
online@blian.bg
www.blian.bg

Features