KRONOS MEBEL

Bulgaria 4600 Velingrad, 64, A, Petar Beron Str.
6
B 4

„Кронос мебел“ Велинград е основана през 1990г.

Продукцията на фирмата е организирана в две  фабрики с висок производствен капацитет. Специализирана е в изработка на мебели с  качество, което отговаря на всички съвременни изисквания и европейски стандарти. Материалите, които използваме са предимно всички видове масивна дървесина, също и плоскости ПДЧ, ЛПДЧ, ФПДЧ….

През тези дълги години на упорит труд и доказване, установиха успешно сътрудничество с едни от най-големите мебелни вериги в България.  На външния пазар / Франция, Англия, Италия, Израел, Гърция и Унгария/, изключително се ценят колекциите ни „Рустик“, „Мария“, „Инка“ и “ Израел“.  Членове са на Българската  Браншова камара на дървообработващата и мебелна промишленост /БКДМП/. Участват в редица мебелни изложения у нас и в чужбина.

Предлагат широка гама  мебели за дома, офиса, хотели и ресторанти. Всички  модели могат да бъдат изработени по нестандартна – индивидуална поръчка, в зависимост от нуждите и желанията на клиента.

Гаранция е, че ще получите високо качество на най-добра цена.

Компанията, „Кронос Мебел“ Велинград е презентирана, с идея за развитие на потенциални, коректни търговски взаимотношения.

Контакти

Features