SIANA MEBEL

Bulgaria Main road Burgas – Kableshkovo
5
B 6

СИЯНА МЕБЕЛ ООД е основана през 1991г. в гр. Каблешково, Бургаска област. Ние произвеждаме мека и корпусна мебел както за дома, така и за офиси, хотели и ваканционни селища. Изработваме мека мебел с всякакъв вид дамаска, както и с естественa, и еко кожа. Фирмата е официален и единствен вносител на италианските механизми за сън Comodo Italia,  които използваме за нашите дивани.

Също така проектираме и изработваме висок клас кухни по индивидуален проект и серийно производство на модули по каталог. Материалите, които използваме са плоскости отламинирано ПДЧ, МДФ, МДФ с естествен фурнир. Те се предлагат с голям избор на цветове и декори с матово и гланцово покритие.

През юли 2015 г. производството ни се премести в нова и модерна фабрика, отговаряща на всички европейски критерии и изисквания. Работим със съвременни, високотехнологични и производителни машини. Това доведе до създаване на по-добри условия за работа, повишаване на качеството и намаляване на времето за производство. Фирмата разполага с дистрибуторска мрежа в цялата страна и има ценни бизнес контакти с Италия, Русия и Румъния. Чрез нашите проекти и продукти, ние се стремим към уют, красота, индивидуалност и естетика.

Контакти

+359 888 724 602, +359 886 782 100, +359 886 430 480
sales@sianamebel.com
http://www.sianamebel.com

Features