HEGRA

Bulgaria 12, Yambolen Str., Yambol
6
A 2

Фирмата ни е специализирана в производството на матраци, легла и спални за бита и хотелско обзавеждане. Изделията ни съчетават перфектно качество и максимален комфорт. Материалите, вложени в изработката им, са екологично чисти и с доказани противоалергични свойства. Съобразили сме модните тенденции със съвременните изисквания за ортопедичност и функционалност, така че безупречният външен вид да е в унисон с основното предназначение на матрака - здравословен и спокоен сън. Благодарим ви за проявения интерес към нашата работа! 
"Хармонт" ЕООД е наследник на богатите традиции в мебелното производство на “Мебел Ком” - Ямбол. Производството на матраци се базира на модерна поточна линия на швейцарската фирма “Шпул”. Освен традиционните за българския пазар тип “Бонел” ние предлагаме и матраци от типа “Pocketed Springs”, стоманени цилиндрични пружини, индивидуално обезшумени чрез зашиване в текстилен калъф. 
Тази съвременна пружинна система гарантира още по-голям комфорт, а също така и несравним анатомичен ефект.”Хармонт” ЕООД  изработва легла и спални не само за бита, но и за хотелско обзавеждане. Специално за нуждите на хотелиерството е създаден типът “Матрак върху матрак”, характерен със своя комфорт и красив външен вид. В предприятието е създадена система за контрол на качествата на произвежданите продукти, а в търговската мрежа логистиката спомага вие да получите най-доброто изделие в най-кратък срок. 

Контакти

+359 46 66 26 37
+359 46 66 26 38
hegra_d@abv.bg
http://www.hegra.biz

Features