CHAR

Bulgaria 61, Hristo Botev Str. BG - 8000 Burgas
4
C 8

Създадена през 1990 година “ЧАР – интериорен текстил” ЕООД е съвременник на българската пазарна икономика и има над 24-годишен опит в търговската сфера и производство. Понастоящем пазарният дял, който притежава, отрежда на “ЧАР” ЕООД лидерска позиция в интериорното текстилно обзавеждане. За годинитe, през които фирма „ЧАР“ ЕООД предлага своя асортимент от тъкани, те успяват да станат синоним на високо качество сред клиентите си.  Мострената зала непрекъснато увеличава броя  от мостри изпращани ни ежегодно от  водещи фабрики в Италия, Испания, Германия, Турция, Белгия и други държави производители. Мострите са съобразени с последните световни модни тенденции, цветове и дизайни  в интериорното обзавеждане. Всички  продукти на „ЧАР“ ЕООД се характеризират с високо съотношение между качество и цена, което прави асортимента  много атрактивен за крайния купувач. а двадесет готини са разработени дизайни и оборудвани повече от 600 хотела с различни категории, ресторанти, клубни къщи, заведения и частни домове.

ЧАР ЕООД разполага със завеси в широк ценови спектър и вид: плътни, тънки зааеси и black out! Фирмата предлага и всички видове решения на щори: венециански щори от тиково дърво, римски щори, японска стена и др.

ЧАР ЕООД предлага многообразие от дизайни и цветове, с изключително кратки срокове на доставка и всички възможни ценови категории – от най – обикновената дамаска до иновативни продукти като акваклийн и др.

Компанията предлага голям избор от покривки за маси. Различни размери, цветове и шарки , различен състав (памучни – синтетични – смесени – ленени – водоустойчиви), отговарящи и на най-изискания вкус. Всички тъкани са с изключителна здравина и отговарят на наи-високите технически изисквания за експлоатация.

ЧАР ЕООД разполага със собствено производство на спално бельо, обемно прошивни изделия в изключително разнообразие и качество — възглавници, олекотени завивки, одеала, хавлиени изделия и халати.

Компанията може да произведе всеки вид шалте, покривало или възглавница!  Всичко, което се изисква от Вас, е да изберете текстил от нашата обширна колекция от цветове и дизайни, които да се съчетаят идеално със стила на Вашето помещение и вкус.

Използвайки каталозите на ЧАР ЕООД, вие можете да закупите всякакви видове аксесоари и материали за поставяне на завеси като: релси за завеси, механизми за завеси, корнизи, пръчки за навиване, повдигачи, ширити, щипки за завеси, шнурове, закопчалки, магнити, пискюли и др.

В изложбените зали на ЧАР ЕООД освен завеси и платове, вие можете да намерите богата колекция от: покривки за маси, салфетки, калъфи за столове, калъфи за табуретки, протектори за матраци и възглавници, спално бельо, калъфки за възглавници, възглавници, одеяла, кърпи, халати за баня, в различни размери, качество и тегло, подходящи за цялостно обзавеждане на Вашия хотел, ресторант или заведение.

Контакти

+359 56 81 01 28
+359 882 242 724
+359 56 80 01 86
office@char.bg
http://www.char.bg

Features