Нови стандарти във функционалността - гениално корито на етажи

Със серията кухненски мивки ETAGON, немският производител BLANCO, постави нови стандарти за модерната кухня. Мивката перфектно съчетава висока функционалност и естетика.

Комбинацията от интегрираното стъпало на коритото и комплекта шини предоставя възможност за ефективна работа на три нива: в коритото, на стъпалото и отгоре. Това превръща ежедневната подготовка и сервиране на храната в удобно и приятно занимание. Елегантните радиуси, скритият преливник C- overflow® и иновативната система за оттичане InFino® подчертават модерния дизайн на BLANCO ETAGON.

Изработените от висококачествена стомана шини не само оформят междинно ниво на работа, но поставени една върху друга могат да служат за съхранение на домакински гъби и четки. В комбинация с други аксесоари – дъска и гевгир, мивките BLANCO ETAGON се превръщат от единично корито в многофункционален кухненски център.

Богатата продуктова гама от серията BLANCO ETAGON предоставя възможности за всеки вкус. Мивките се изработват от хром- никелова стомана 18/10 и доказалият високото си качество материал SILGRANIT®, в 11 актуални цвята. Широката гама размери на коритото и различните възможности за монтаж правят серията ETAGON подходяща за всяка кухня.

Повече информация може да получите на щанда на Евросет ООД по време на изложението Техномебел в зала 2, щанд А1 или на интернет сайта на фирмата: www.evroset.bg

 

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>