Младежки чар и свежест в кухнята с BLANCO

С новата концепция мивка и смесител - SITY/VIU, на немския световен лидер в производството на кухненски мивки BLANCO, е лесно да внесете индивидуалност, оригиналност и свежест във Вашата кухня.

Уникалната мивка BLANCO SITY XL 6S е изработена от висококачествения материал SILGRANIT, с оригинален дизайн на отцедника и голям обем на коритото.Тя се предлага с комплект от два функционални аксесоара – дъска за рязане и гевгир, които гарантират максимален комфорт. Практичната и гъвкава дъска перфектно се интегрира в дизайна на отцедника, а стабилно прикрепящият се към коритото гевгир е идеален за отцеждане на прясно измити подправки и плодове или за съхранение на домакински гъби. Четирите свежи цвята – жълт, оранжев, зелен и тъмно сив, в които се предлагат аксесоарите, внасят младежки акцент в кухнята.

Другият изключителен елемент в новата концепция е компактният и модерен смесител BLANCO VIU-S. Лесен за употреба, той е с гъвкав шлаух със сменяема обвивка в четири цвята, съответстваща на цвета аксесоарите.

Ако искате да се запознаете и с други новости на немската фирма BLANCO,  може да посетите щанда на Евросет ООД на изложението Техномебел в зала 2, щанд А1 или на сайта на фирмата www.evroset.bg

 

 

 КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>