Естествени масла за лесна поддръжка на мебели и паркети от дърво

Индустриални масла, направени на основата на натурални масла и вакси ще покажат ФИВЕКС на изложението Техномебел, което отваря врати от 26 до 30 март в Интер Експо Център.

Продуктите на фирмата предлагат решения за дървени изделия, както в интериора – паркети, врати, мебели, плотове, така и в екстериора – фасади, огради, навеси и други. Маслата правят повърхността приятна на допир и лесна за поддръжка.

Oxi-Polyx® прави възможно ефективно и икономично индустриалното приложение на натурално масло. Висококачествените рафинирани естествени масла и восъци гарантират издръжливост и с открити пори покритие с минимални количества. Системата Oxi-Polyx® е първата в света, базирана на естествени масла, която отговаря на най-новите дългосрочни тестове за емисии и може да бъде включена в много аспекти на производството.

UV-Polyx® индустриалното масло с твърда вакса изсъхва в рамките на секунди благодарение на своите UV реактивни съставки, което ви позволява да продължите процеса или да опаковате веднага. UV-Polyx® е особено ефективно, благодарение на двойните си свойства,се втвърдява и в области, до които UV лъчите не могат да достигнат и е с обща разходна норма 20 g / m² -на  два слоя. UV-Polyx® ви дава красива естествена маслено-восъчна повърхност, която е едновременно трайна и порьозна, както икономисва време, материали и енергия.

Продуктите на ФИВЕКС може да разгледате в зала 1 на щанд D7.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>