Качествени полиуретанови продукти за дървообработващата индустрия

Есклипс 99 ще представи и EP Vernici s.r.l. Италия- компания, която работи повече от 35 години в производството на индустриални бои и покрития.

Едно от основните направления, върху които се фокусира в последните години е дървообработващата индустрия.

EP VERNICI- система полиуретанови цветни и транспарентни бои и основи

Системата полиуретанови продукти включва висококачествени полиуретанови лакове, основи и бои, които могат да бъда оцветени в широка палитра цветове.

Двукомпонентни полиуретанови бои и лакове за окончателно покритие, които са произведени по модерна технология, за да задоволят и най- високите изисквания в строителството и мебелната промишленост. Притежават отлична покривност, бързо съхнене и не пожълтяват с течение на времето. Притежават изключителна механична издръжливост и не се влияят от разтворители и средства за почистване. Полиуретановите финишни покрития осигуряват твърдост, еластичност и изключителен гланц. Освен безцветно, бяло и черно, полиуретановите покрития се предлагат в неограничен брой разцветки и различен процент гланц.

Двукомпонентни безцветни и цветни полиуретанови основи, които се използват за запълване порите на дървени повърхности преди нанасянето на двукомпонентната боя. Подходящи за всички видове дървен материал и е идеални за гетинакс, MDF и др. Полиуретановите основи запълват лесно, бързо се шлайфат и осигуряват добра адхезия, като издържат на пребоядисване и въздействие на по- силни разтворители. Освен в безцветно, бяло и черно, полиуретановите основи се предлагат в неограничен брой разцветки.

Фирма „Есклипс 99“ ЕООД ще представи Mirka Ltd Финландия с най- новите си технологии за обработка на дърво: включващи машини, абразиви и полиращи продукти. Повече информация за успешните продукти на компанията ще видите в зала 2, щанд C1 от 26 до 30 март в рамките на ТЕХНОМЕБЕЛ..