Най-новите технологии за обработка на дърво на Mirka, Финландия

Фирма „Есклипс 99“ ЕООД ще представи Mirka Ltd Финландия с най- новите си технологии за обработка на дърво: включващи машини, абразиви и полиращи продукти.

Mirka Golden Finish е лесно и бързо решение за подготовка и полиране на пресни бои и лакове като предоставя отличен дълготраен резултат. Системата за полиране е изключително лесна за ориентиране- има само две стъпки на работа.

 

 

При светли цветове и безцветни лакове може да се използва само една стъпка, която включва два абразива за подготовка и само една полираща паста с гъба. За наситени и черни цветове- системата се допълва и от втора паста с гъба.
Компактната система съдържа всички необходими продукти за полиране на всички видове повърхности. Golden Finish е подходяща както за малки, така и за големи повърхности.
Съдържа абразиви, полиращи гъби и пасти, достатъчни за постигане на отличен краен финиш!

В допълнение към системата Мирка предлага гама машини, които допринасят за бързата подготовка на повърхността и отличния гланцов финиш. Голямото разнообразие включва машини с различни размери на плотовете, подходящи при всякакъв тип шлайфане и полиране, съобразени с големината на повърхността. Разнообразната система машини включва както безчеткови електрически машини с различни размери на плотовете, така и пневматични и акумулаторни.

Есклипс 99 ще представи и EP Vernici s.r.l. Италия- компания, която работи повече от 35 години в производството на индустриални бои и покрития. Повече за новите продукти ще научите на ТЕХНОМЕБЕЛ от 26 до 30 март в зала 2, щанд C1.