Висококачествените машини, създадени от италианския производител Termolegno

Италианската компания Termolegno оперира в повече от 53 държави. Тя предлага на своите клиенти дизайн, производство и инсталиране на машини за сушене, пара и термообработка на дървесината. През тази година тя ще представи своите продукти на публиката в България с участието си в Техномебел.

Всеки вид обслужване, което Termolegno предлага, е създадено и разработено да отговори на индивидуалните клиентски изисквания и екологичност. Благодарение на всичко това, създадените продукти са високоефективни, с оптимално качество и стандарт. Всичко това гарантира дълъг живот и издръжливост на системите.

За направата на продуктите си компанията използва алуминиева сплав, която е устойчива на корозията, причинена от танините, създавани от дървесната маса, а стените и покривът на машините са водонепропускливи и устойчиви на огън.

Термолегно осигурява и специализиран софтуер, чрез който се осигурява пълен контрол и наблюдение на сушилните клетки. Изпълнявайки дейността си, компанията реализира своята цел – да осигурява възможно най-доброто изпълнение и да реализира всяко изискване и потребност на клиента.

Продуктите на компания Termolegno ще откриете в зала 2, щанд D 14.