NET IT

Bulgaria
6
C 20
Светът на мебелите

Като един от водещите лицензирани учебни центрове в страната, ние в Нет Ит се стремим да предоставим на курсистите си професионално обучение с максимална практическа насоченост. Разполагаме с учебни бази в София, Варна и Пловдив, а обученията ни са разпределени в четири академии – Дизайнерска академия, Софтуерна академия., Счетоводна академия и Маркетинг академия.

Дизайнерската академия към Нет Ит организира обучения в сферата на интериорен, графичен, уеб и моден дизайн, фотография и рисуване.

Обучението по интериорен дизайн се фокусира върху съвременните тенденции и предлага на обучаващите се широк спектър от възможности за създаване на цялостни интериорни проекти. Курсът е предвиден за начинаещи и застъпва както теоретични аспекти, така и практически занятия, които да затвърдят наученото.

Дизайнерската академия към Нет Ит предлага и тясно специализирани обучения в сферата на интериорния дизайн, като Дизайн на детска стая, Дизайн на хотелска стая и рецепция, Дизайн на търговско пространство и Ландшафтен дизайн.

Контакти

Features

Attachments

LOGO.pdf

Size: 877.64 KB Extension: application/pdf