MASTER KENT PRO

Bulgaria Sofia, 3, Ivan Georgov Str.
1
A 10
Техномебел

МАСТЕР КЕНТ ПРО ЕООД е компания, специализирана във внос, търговия, дистрибуция и производство на материали за мебелното производство.Фирмата предлага широка гама от мебелен обков. Прилагането на нови маркетингови подходи в търсенето, предлагането на стоки и цялостната търговската дейност на дружеството, утвърди МАСТЕР КЕНТ ПРО на пазара като коректен и стабилен партньор.

Цел и амбиция на МАСТЕР КЕНТ ПРО е да предостави на своите клиенти богата колекция от продукти, изработени в изискан стил, с изключително качество и модерен дизайн и същевременно на разумни и достъпни за българския пазар цени.

ПРОИЗВОДСТВЕНА БАЗА

Дружеството разполага със собствена производствена база, която се намира в гр. Върбица, Шуменска област със закрита площ от 2 000 кв.м. МАСТЕР КЕНТ ПРО използва съвременни призводствени машини, които осигуряват високото качество на продуктите ни. Ние се стремим да предоставим на нашите партньори и клиенти качество, лоялност и коректност, основани на взаимно доверие и интереси. Целите ни са свързани с все по-високо качество на продукцията, все повече продукти за задоволяване на нуждите на потребителите, както и непрекъснато повишаване на квалификацията на нашите специалисти.Произвеждаме мебелен обков и разработва матераили за мебелното производтство. Мебелни крака, мебелни дръжки, дървени дибли, мебелни закачалки , дървени крака, пластмасови крака, алуминиеви профили, алуминиеви решетки, амортисьори за вратички и легла и др. Така се стремим за качеството на аксесоарите за мебел които прадлагаме.

 

Контакти

+359 2 4835363
+359 89 4440318; +359 89 4440317
zaiavkasofia@kentimpex.bg
www.masterkent.bg

Features